Informatie over de beurs en formulier inrichting stand

Beste deelnemers aan de beurs “Op je Gezondheid”,

De beurs wordt gehouden op zondag 29 september van 11.00 uur tot 17.00 uur in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44, Helmond.

Het opbouwen gebeurt op zaterdag 28 september.
Op zaterdag 28 september kunt u van 14.00 uur tot 20.00 uur uw stand inrichten. Mocht het op zaterdag niet lukken, dan bent u welkom op zondag 29 september vanaf 9.00 uur. Graag de inrichting afsluiten voor 10.30 uur.

Om 11.00 uur wordt de beurs officieel geopend.

De organisatie zorgt voor de noodzakelijke ruimte, de stands, de publiciteit inclusief een “Vitaliteitskrant”, het inrichten van een website, de stroomvoorziening, vloerbedekking waar nodig. De kosten voor dit alles worden gedragen door de organisatie.

De kosten voor het inrichten van de stand, de eventuele verlichting, de folders, de hapjes, die men wil uitdelen, de consumpties, de lunch, een eventuele verzekering, enz. zijn voor de deelnemers.

Indien gewenst, is verkoop wat ons betreft toegestaan.

Vragenformulier over het inrichten van uw stand

Informatie stand Beurs op Je Gezondheid

Hieronder treft u een overzicht aan van de ruimtes met daarbij een bepaald aspect van gezondheid. Sommige organisaties zijn actief op diverse terreinen. De vraag is: In welke ruimte of ruimtes wilt u ingedeeld worden?

U kunt meerdere opties selecteren.

Hoe ziet u de basis voor uw stand?
De organisatie kijkt wat mogelijk is.

Gegevens inzender

*verplichte invoer