Mentale Gezondheid

Mentale gezondheid is een onlosmakelijk onderdeel van onze algehele gezondheid. Maar mentale gezondheid staat bij veel mensen onder druk. Om extra aandacht te schenken aan dit belangrijke thema, vindt van 22 mei t/m 8 juni 2024 in Helmond Mentaal #GezondHelmond plaats.

In deze periode wordt (lokaal) ondersteuningsaanbod beter zichtbaar gemaakt en beogen we met diverse activiteiten taboes te doorbreken, bespreekbaarheid te vergroten, te informeren en inspireren en handvatten te bieden aan deelnemers en bezoekers.

Op diverse locaties in de stad organiseren we samen allerlei activiteiten en events die in het teken staan van onze mentale gezondheid, variĆ«rend van workshop tot kunstproject, van podcast tot infostand, van lezing tot expositie en van docufilm tot theatershow met nabespreking…. Ook jij kunt helpen !

Heb jij zelf een goed, haalbaar idee voor wat jouw organisatie, je medewerkers of collega’s, je leerlingen/studenten of buurtbewoners willen doen als activiteit? Meld je idee hieronder aan of neem even contact op met de werkgroep Mentaal #GezondHelmond via bas@gezondhelmond.nl